tirsdag 1. mars 2011

Røde bananer og rotter

Dagen idag startet ikke helt perfekt for min del. Jeg fikk litt trøbbel med magen og måtte ta det med ro mens Wenche og Daniel spiste frokost.
-Løft benene opp, sa plutselig Daniel til Wenche under frokosten.
Det var nemlig en ganske så stor rotte inne i restauranten. Det var imidlertid ingen overreaksjon hos kelneren. Han ristet som vanlig på hodet med den karakteristiske "okey, okey" mens han fortsatte med sitt. En ting er helt sikkert, dette er ikke KIWI på Lisleby hvor de stengte i nesten en uke og steriliserte hele butikken etter at en ansatt så en stakkars rotte som hadde søkt tilfukt på lageret i sprengkulden.
Maten her nede er god, men muligens ikke veldig trygg. Her nede er ikke en banan en banan. Det er nemlig over 50 forskjellige typer bananer. Det er store, det er små, det krumme, det er søte og idag fikk vi smake på en rød banan for første gang. De røde bananene vokser kun idette området og er svært så dyre. Muig at de ikke ser så røde ut på bildet, men de var mer røde enn gule når vi så dem i virkeligheten. I dag har vi hatt nok et seminar som varte i over tre timer og senere i kveld blir det igjen møte i samme lokale. Vi er nå i en by med bare ett hotell, men standarden er ikke så verst til å være India.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar